Kinderuitjes

Zwembaden

 

Home:
-
Kinderuitjes

Rubrieken:
- Kinderfeestje tips
- Creatieve uitjes
- Pretparken
- Dierentuin
- Sportieve uitjes
- Lekker uit eten
- Feestversiering
- Spelletjes
- Themafeesten
- Kinderfeestje thuis
- Activiteiten
- Dans workshops
- Tropische zwembaden
- Kinderfeestje speurtocht
- Schatkaart maken
- Uitnodigingen maken
- Traktaties

Kinderuitjes in:
- Kinderuitjes Groningen
- Kinderuitjes Friesland
- Kinderuitjes Drenthe
- Kinderuitjes Overijssel
- Kinderuitjes Gelderland
- Kinderuitjes Flevoland
- Kinderuitjes Noord Holland
- Kinderuitjes Zuid Holland
- Kinderuitjes Utrecht
- Kinderuitjes Zeeland
- Kinderuitjes Noord Brabant
- Kinderuitjes Limburg

Handige links:
- Kinderuitje per regio
- Linkpartners


 

  Tropisch Tiki bad Duinrell
Het Tikibad is meer dan een tropisch zwemparadijs. De elf unieke glijbanen maken het Tikibad tot het grootste overdekte glijbanenparadijs van de Benelux! Van de heftige Tyfoon tot de rustige Lazy River. Iedereen beleeft plezier in de vele glijbanen en waterattracties van het Tikibad.

Het Tikibad is dé locatie voor een doordeweeks verjaardagsfeestje of spetterend dagje uit in de weekenden en vakantieperioden. Tijdens een vakantie op Duinrell is het elke dag feest.

Zwembad kinderfeestje

  Actief kinderfeestje
Kinderfeest nl is een website waar je heel eenvoudig een zwembad vindt voor het actieve kinderuitje vindt dat je zoekt. De ideale site om alle soorten kinderuitjes activiteiten en spelletjes met elkaar te vergelijken, en de kinderen een onvergetelijk uitje te laten beleven!

Als je liever een kinderfeestje thuis viert hebben wij ook vele mogelijkheden. De mooiste feestversiering voor de aankleding van verjaardagsfeestjes en een ruim aanbod van verkleedkleren. Diverse thema's zoals een piratenfeest, prinsessenfeest, ridderfeestje of heksenfeestje.

Zwemfeestje

  Aqualaren voor een spetterend zwemfeestje in Zuidlaren
Het Letterbox avontuur is een wandelroute "Op zoek naar de zwembroek" geheten. In ongeveer anderhalf uur volgen de kinderen in gedachten de graafgang van een mol.

De route loopt door het bos achter het zwembad (en gedeeltelijk over het Dennenoord terrein) langs 6 "mollenbuizen" (de Letterboxen). In deze moderne "mollenbuizen" kunnen de kinderen zien dat Mol er in zit of dat hij is geweest. Een stempelafdruk in de tekst van het boekje is voor de kinderen een leuke herinnering van het bezoek aan de mollenbuis.

Aqualaren