Kinderuitjes

Sportieve uitjes met kinderen

 

Home:
-
Kinderuitjes

Rubrieken:
- Kinderfeestje tips
- Creatieve uitjes
- Pretparken
- Dierentuin
- Sportieve uitjes
- Lekker uit eten
- Feestversiering
- Spelletjes
- Themafeesten
- Kinderfeestje thuis
- Activiteiten
- Dans workshops
- Tropische zwembaden
- Kinderfeestje speurtocht
- Schatkaart maken
- Uitnodigingen maken
- Traktaties

Kinderuitjes in:
- Kinderuitjes Groningen
- Kinderuitjes Friesland
- Kinderuitjes Drenthe
- Kinderuitjes Overijssel
- Kinderuitjes Gelderland
- Kinderuitjes Flevoland
- Kinderuitjes Noord Holland
- Kinderuitjes Zuid Holland
- Kinderuitjes Utrecht
- Kinderuitjes Zeeland
- Kinderuitjes Noord Brabant
- Kinderuitjes Limburg

Handige links:
- Kinderuitje per regio
- Linkpartners


 

  Sportief kinderuitje
De ideale plaats om alle soorten sportieve kinderuitjes met elkaar te vergelijken, en de kinderen een onvergetelijk uitje te laten beleven met sport en spel!

Als je liever een sportief kinderfeestje thuis viert hebben wij ook vele mogelijkheden. De mooiste feestversiering voor de aankleding van verjaardagsfeestjes en een ruim aanbod van verkleedkleren. Diverse thema's zoals een voetbalfeestje, prinsessenfeest, ridderfeestje of heksenfeestje.

Sportief kinderuitje

  Actief dagje uit met kinderen
Een leuk uitje met kinderen die in het teken staat van diverse activiteiten en sporten. De kinderen kunnen op een speelse manier kennis maken met onbekende sporten en spellen.

Vier je verjaardag tijdens een voetbalfeestje lekker in de buitenlucht of ga met al je vriendjes lasergamen. Bij slecht weer kunnen de kinderen gebruik maken van de indoor sportfeestjes zoals snowboarden, dansen en zwemmen.

Actief dagje uit

  Klimmen op je verjaardagsfeestje
Elke dag van de week, behalve op zondag, kun je bij ons je verjaardag komen vieren. De klimmiddag wordt begeleid door een ervaren kliminstructeur en is inclusief klimmateriaal. Ook moet er een ouder aanwezig zijn. Het klimfeest is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en aangeraden wordt om schone sportschoenen te dragen.

Eerst ga je met de vrienden/vriendinnen twee uur klimmen in de klimhal van Sportcentrum De Koploper. Daarna wordt het lekker smullen in het restaurant. Speciaal voor jou en je vrienden/vriendinnen wordt er een feestmaaltijd klaargemaakt met allerlei lekkers (friet, een snack en drinken). Na het eten krijgt iedereen een klimcertificaat.

Klimmuur