Kinderuitjes

Spelletjes en activiteiten

 

Home:
-
Kinderuitjes

Rubrieken:
- Kinderfeestje tips
- Creatieve uitjes
- Pretparken
- Dierentuin
- Sportieve uitjes
- Lekker uit eten
- Feestversiering
- Spelletjes
- Themafeesten
- Kinderfeestje thuis
- Activiteiten
- Dans workshops
- Tropische zwembaden
- Kinderfeestje speurtocht
- Schatkaart maken
- Uitnodigingen maken
- Traktaties

Kinderuitjes in:
- Kinderuitjes Groningen
- Kinderuitjes Friesland
- Kinderuitjes Drenthe
- Kinderuitjes Overijssel
- Kinderuitjes Gelderland
- Kinderuitjes Flevoland
- Kinderuitjes Noord Holland
- Kinderuitjes Zuid Holland
- Kinderuitjes Utrecht
- Kinderuitjes Zeeland
- Kinderuitjes Noord Brabant
- Kinderuitjes Limburg

Handige links:
- Kinderuitje per regio
- Linkpartners


 

  Feestrestaurant kinderfeestje
Kinderfeest - Kinderverjaardag.nl is de perfecte plaats om spelletjes en activiteiten te vinden voor kinderfeesten en uitjes voor kinderen. We hebben een breed aanbod van pretparken, themafeestjes tips en versiering waardoor het organiseren van het volgende kinderfeestje een stuk gemakkelijker wordt!

Kies uit de verschillende themafeesten zoals een ridderfeestje, heksenfeestje, of piratenfeest of bekijk de verschillende spelletjes, locaties, cadeaus en andere feest tips een leuk kinderfeestje in uw regio.

Feestrestaurant

  Kinder Partycentrum Apekooi
Wie kent het niet...
Het leukste spel bij gymnastiek, rennen, springen, klimmen, glijden, verstoppen en weer wegrennen. Zonder de vloer te raken, dat is Apekooi!

Kinder Party Centrum Apekooi
Gebaseerd op het spel, alleen dan in een modern jasje, waar de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven in de enorme speelkooi vol verrassende hoeken.

Kruipen door tunnels
Zig-zag omhoog door de torens om vervolgens door de glijbanen weer naar beneden te zoeven en een plons in een ballenbad te nemen en... er is nog veel meer!

Partycentrum Apekooi

  Kids Playground Apeldoorn
Wat is er nu leuker dan met je vriendjes en vriendinnetjes je verjaardag vieren bij Kidsplayground in Apeldoorn. Niks toch zeker !!!!! Het basis verjaardagsarrangement is hiervoor bij uitstek geschikt (voor € 9,50 per kind).

Ontvangst door een feestelijk typetje, onbeperkt spelen, gereserveerde tafel, patat met kipnuggets, onbeperkt ranja en bij vertrek een klein cadeautje voor de jarige en een ijsje voor elk kind. Desgewenst zijn er extra aanvullende mogelijkheden zoals taart versieren, snoepzakje enz.Ook is er nu kinderchampagne verkrijgbaar. Voor € 5,- een leuke feestelijke fles inclusief glazen (plastic) op tafel.

Kinderuitje Apeldoorn