Kinderuitjes

Kinderuitje Zeeland

 

Home:
-
Kinderuitjes

Rubrieken:
- Kinderfeestje tips
- Creatieve uitjes
- Pretparken
- Dierentuin
- Sportieve uitjes
- Lekker uit eten
- Feestversiering
- Spelletjes
- Themafeesten
- Kinderfeestje thuis
- Activiteiten
- Dans workshops
- Tropische zwembaden
- Kinderfeestje speurtocht
- Schatkaart maken
- Uitnodigingen maken
- Traktaties

Kinderuitjes in:
- Kinderuitjes Groningen
- Kinderuitjes Friesland
- Kinderuitjes Drenthe
- Kinderuitjes Overijssel
- Kinderuitjes Gelderland
- Kinderuitjes Flevoland
- Kinderuitjes Noord Holland
- Kinderuitjes Zuid Holland
- Kinderuitjes Utrecht
- Kinderuitjes Zeeland
- Kinderuitjes Noord Brabant
- Kinderuitjes Limburg

Handige links:
- Kinderuitje per regio
- Linkpartners


 

  Kinderverjaardag uitjes
U moet een kinderverjaardag organiseren, of u heeft gewoon zin in een feestje voor uw kind maar u heeft nog geen idee wat dit voor een feest moet gaan worden? Dan zit u bij Kinderverjaardag nl op de goede plaats.

Kinderverjaardag nl is de startpagina voor een kinderpartijtje of verjaardagsfeest, piratenfeest, themafeest, kinderfeestje, groepsfeestje, schoolfeest, workshop, klassenfeest, feestelijk eten, etc, etc. Kortom voor iedere bedenkbare reden om weer eens een leuk feest te organiseren om uw kind leuk te laten feesten!

Kinderverjaardag

  Kinderuitjes van Mi Gatita
Voor kinderfeestjes voor kinderen vanaf 4 jaar kunt U terecht bij Mi Gatita. De feestjes kunnen na afspraak op alle dagen van de week georganiseerd worden en ongeveer 2 weken van tevoren kan uw kind uitzoeken wat er gemaakt zal worden.

Op de dag zelf krijgen de kinderen een knutselshort voor en tijdens de limonade wordt er uitgelegd wat zij gaan maken. Onder het knutselen wordt er snoep uitgedeeld en eventueel nog een keer limonade gegeven.

Als het project af is wordt het ingepakt als een heus cadeau en gaan ze allemaal op de foto. De jarige trakteert namens Mi Gatita op een zakje snoep/chips. Dit alles duurt zo'n anderhalf tot 2 uur. De kosten zijn € 10,00 per kind. Een minimum van 6 kinderen is wel noodzakelijk.

Kinderuitje bij Mi Gatita

  Dagje uit met de kinderen
Feest en Uitjes.nl heeft de leukste kinderuitjes voor de hele regio Zeeland. Voor iedere gemeente in Zeeland is er een duidelijk overzicht van kinderuitjes, activiteiten en spelletjes. Hier vindt u dus altijd een kinderuitje bij u in de buurt. Voor elk budget hebben wij een hoop kinderpret.

Een kinderfeestje organiseren hoeft zeker niet duur te zijn. Wij bieden ook diverse goedkope kinderfeesten en uitjes aan, zoals pony rijden, schminken en Hollandse spellen.

Kinderuitjes Zeeland