Kinderuitjes

Kinderuitje Overijssel

 

Home:
-
Kinderuitjes

Rubrieken:
- Kinderfeestje tips
- Creatieve uitjes
- Pretparken
- Dierentuin
- Sportieve uitjes
- Lekker uit eten
- Feestversiering
- Spelletjes
- Themafeesten
- Kinderfeestje thuis
- Activiteiten
- Dans workshops
- Tropische zwembaden
- Kinderfeestje speurtocht
- Schatkaart maken
- Uitnodigingen maken
- Traktaties

Kinderuitjes in:
- Kinderuitjes Groningen
- Kinderuitjes Friesland
- Kinderuitjes Drenthe
- Kinderuitjes Overijssel
- Kinderuitjes Gelderland
- Kinderuitjes Flevoland
- Kinderuitjes Noord Holland
- Kinderuitjes Zuid Holland
- Kinderuitjes Utrecht
- Kinderuitjes Zeeland
- Kinderuitjes Noord Brabant
- Kinderuitjes Limburg

Handige links:
- Kinderuitje per regio
- Linkpartners


 

  Kinderfeestje Overijssel
Kinderfeest - Kinderverjaardag.nl is de ideale site om alles te vinden over en voor kinderuitjes voor kinderen in Overijssel. We hebben een ruim overzicht van pretparken, themafeestjes, tips en kinderfeestversiering waardoor het organiseren van het volgende kinderuitje een stuk simpeler wordt gemaakt!

Kies uit de verschillende themafeesten zoals een ridderfeestje, heksenfeestje, of piratenfeest of bekijk de verschillende spelletjes, locaties, cadeaus en andere feest tips een leuk kinderfeestje in uw regio.

Kinderfeest Overijssel

  Themapark Kids City Borne
Kids City is de ideale plek voor het vieren van kinderverjaardagen. Naast speciale ontvangstruimtes kent Kids City diverse arrangementen, vanaf 5 kinderen, met prijzen die wel heel bijzonder zijn.

Wij beschikken over een grandioze gethematiseerde accommodatie, over enthousiaste en betrokken piraten en over een fantastische keuken. Bij alle arrangementen kan men onbeperkt gebruik maken van de grote speeltuin, de kleine speeltuin (tot en met 4 jaar), de bioscoop, het museum, de kinderdisco, het entertainment en van alle andere faciliteiten.

Kids City Borne

  Kinderuitje Ecodrome Zwolle
Ben je binnenkort jarig of heb je iets anders te vieren? Ecodrome Zwolle heeft speciaal voor de jarige job en al zijn vriendjes en vriendinnetjes een avontuurlijk kinderfeestje samengesteld. Na de entree beginnen we met een spannende speurtocht waarna de kinderen kunnen genieten van friet met een snack en frisdrank. Ten einde krijgen alle kinderen een leuke verassing mee naar huis.

Reserveer jouw kinderfeestje direct via deze website of neem contact op met de afdeling Reserveringen via info@libema.nl of via 0900-0200 (€0,20/m.).

Ecodrome Zwolle