Kinderuitjes

Kinderuitje Brabant

 

Home:
-
Kinderuitjes

Rubrieken:
- Kinderfeestje tips
- Creatieve uitjes
- Pretparken
- Dierentuin
- Sportieve uitjes
- Lekker uit eten
- Feestversiering
- Spelletjes
- Themafeesten
- Kinderfeestje thuis
- Activiteiten
- Dans workshops
- Tropische zwembaden
- Kinderfeestje speurtocht
- Schatkaart maken
- Uitnodigingen maken
- Traktaties

Kinderuitjes in:
- Kinderuitjes Groningen
- Kinderuitjes Friesland
- Kinderuitjes Drenthe
- Kinderuitjes Overijssel
- Kinderuitjes Gelderland
- Kinderuitjes Flevoland
- Kinderuitjes Noord Holland
- Kinderuitjes Zuid Holland
- Kinderuitjes Utrecht
- Kinderuitjes Zeeland
- Kinderuitjes Noord Brabant
- Kinderuitjes Limburg

Handige links:
- Kinderuitje per regio
- Linkpartners


 

  Kinderfeestje Brabant
Kinderfeest overzicht Brabant is een handige pagina waar je heel eenvoudig het kinderuitje vindt die je zoekt. De ideale site om alle soorten kinderuitjes met elkaar te vergelijken, en de kinderen een onvergetelijk uitje te laten beleven!

Als je liever een kinderfeestje thuis viert hebben wij ook vele mogelijkheden. De mooiste feestversiering voor de aankleding van verjaardagsfeestjes en een ruim aanbod van verkleedkleren. Diverse thema's zoals een piratenfeest, prinsessenfeest, ridderfeestje of heksenfeestje.

Kinderfeestje Brabant

  Kinderuitje in Natuurmuseum Brabant
Natuurmuseum Brabant heeft twee verschillende feestprogramma's voor jarige kinderen. Noniksie is een verjaardagsfeestje voor kinderen van 4 t/m 6 jaar. Droef en Co is een verjaardagsfeestje voor kinderen van 7 t/m 11 jaar.

Na een speurtocht met doe- of zoekopdrachten staat er in het museumcafé iets lekkers klaar. De jarige krijgt een leuk cadeautje van het museum. Wil jij ook je verjaardag in Natuurmuseum Brabant vieren? Dit kan op woensdag- en op zaterdagmiddag om 13.00 of 14.00 uur.

Het is wel nodig om van te voren te reserveren. De kosten bedragen € 8,00 per kind en €5,50 per begeleider.

Kinderuitje Natuurmuseum

  Creatief kinderuitje sieraden maken
Kinderpartijtjes kunnen ook bij Biesjoe gevierd worden. De kinderen gaan, onder begeleiding, zelf hun eigen sieraad maken. Er zijn twee mogelijkheden:

Een feestje vanaf 7 t/m 11 jaar en is voor zowel jongen als meisjes. De kinderen gaan dan zelf een ketting maken van kralen, leerveter en aculongaren. De andere mogelijkheid is een feestje vanaf 12 t/m 14 jaar. De kinderen gaan dan zelf een jasseronketting maken, afgewerkt met een suede veter.

De jarige krijgt een handgemaakt persoonlijk cadeau. Natuurlijk horen een glaasje limonade en iets lekkers er ook bij. De kinderfeestjes worden gegeven op woensdagmiddag bij Carola thuis.

Kinderuitje sieraden