Kinderuitjes

Kinderuitje Limburg

 

Home:
-
Kinderuitjes

Rubrieken:
- Kinderfeestje tips
- Creatieve uitjes
- Pretparken
- Dierentuin
- Sportieve uitjes
- Lekker uit eten
- Feestversiering
- Spelletjes
- Themafeesten
- Kinderfeestje thuis
- Activiteiten
- Dans workshops
- Tropische zwembaden
- Kinderfeestje speurtocht
- Schatkaart maken
- Uitnodigingen maken
- Traktaties

Kinderuitjes in:
- Kinderuitjes Groningen
- Kinderuitjes Friesland
- Kinderuitjes Drenthe
- Kinderuitjes Overijssel
- Kinderuitjes Gelderland
- Kinderuitjes Flevoland
- Kinderuitjes Noord Holland
- Kinderuitjes Zuid Holland
- Kinderuitjes Utrecht
- Kinderuitjes Zeeland
- Kinderuitjes Noord Brabant
- Kinderuitjes Limburg

Handige links:
- Kinderuitje per regio
- Linkpartners


 

  Mozaiek workshop voor kinderen
De Kindermozaiek middag biedt kinderen de gelegenheid om met gekleurde tegelstukjes en/of steentjes iets moois te maken. Het is een gezellig dagje uit zonder wedstrijdelement.

Eerst wordt uitgelegd wat je allemaal met tegelstukjes en steentjes kan doen. Er wordt gezorgd voor voorgesneden en geknipte tegelstukjes ( van 6 tot 10 jaar ). Daarna gaan de kinderen bezig met het maken van stukjes mozaiek.

Kinderen vinden het leuk om hun fantasie te gebruiken. Mooie gekleurde steentjes nodigen uit om er iets moois van te maken. Kinderen knutselen graag. Daarom organiseren wij deze middag zodat de kinderen tijdens een kinderuitje lekker creatief bezig kunnen zijn.

Workshop mozaiek

  Kinderfeestje in Limburg
Kinderfeest - Kinderverjaardag.nl is de perfecte plaats om alles te vinden over en voor kinderfeesten en uitjes voor kinderen in Limburg. We hebben een breed aanbod van pretparken, themafeestjes tips en versiering waardoor het organiseren van het volgende kinderfeestje een stuk gemakkelijker wordt!

Kies uit de verschillende themafeesten zoals een ridderfeestje, heksenfeestje, of piratenfeest of bekijk de verschillende spelletjes, locaties, cadeaus en andere feest tips een leuk kinderfeestje in uw regio.

Kinderfeestje Limburg

  Spannende avonturen in het Gaiapark
In GaiaPark beleef je allerlei leuke en spannende avonturen! Natuurlijk kun je er dieren van over de hele wereld bekijken.

Wat dacht je bijvoorbeeld van de machtige gorilla's, de koddige stokstaartjes en een bos waar doodshoofdapen boven je hoofd in de bomen klauteren? Je kunt in GaiaPark ook heerlijk spelen. In de JungleTour klauter je zelf in het bos over spannende touwbruggen en in hoge uitkijktorens.
Via een steile glijbaan roetsj je weer naar je ouders toe. En terwijl papa en mama koffie drinken op het terras draai jij in de DinoCarrousel een rondje op de rug van een dino. Op deze schitterende draaimolen staan maar liefst acht verschillende dinosoorten!

Kinderuitje dierentuin