Kinderuitjes

Kinderuitje Groningen

 

Home:
-
Kinderuitjes

Rubrieken:
- Kinderfeestje tips
- Creatieve uitjes
- Pretparken
- Dierentuin
- Sportieve uitjes
- Lekker uit eten
- Feestversiering
- Spelletjes
- Themafeesten
- Kinderfeestje thuis
- Activiteiten
- Dans workshops
- Tropische zwembaden
- Kinderfeestje speurtocht
- Schatkaart maken
- Uitnodigingen maken
- Traktaties

Kinderuitjes in:
- Kinderuitjes Groningen
- Kinderuitjes Friesland
- Kinderuitjes Drenthe
- Kinderuitjes Overijssel
- Kinderuitjes Gelderland
- Kinderuitjes Flevoland
- Kinderuitjes Noord Holland
- Kinderuitjes Zuid Holland
- Kinderuitjes Utrecht
- Kinderuitjes Zeeland
- Kinderuitjes Noord Brabant
- Kinderuitjes Limburg

Handige links:
- Kinderuitje per regio
- Linkpartners


 

  Kinderverjaardag Groningen
U moet een kinderverjaardag organiseren, of u heeft gewoon zin in een feestje voor uw kind maar u heeft nog geen idee wat dit voor een feest moet gaan worden? Dan zit u bij Kinderverjaardag nl op de goede plaats.

Kinderverjaardag nl is de startpagina voor een kinderpartijtje of verjaardagsfeest, piratenfeest, themafeest, kinderfeestje, groepsfeestje, schoolfeest, workshop, klassenfeest, feestelijk eten, etc, etc. Kortom voor iedere bedenkbare reden om weer eens een leuk feest te organiseren om uw kind leuk te laten feesten!

Kinderverjaardag

  Kinderuitjes in Vesting Bourtange
Op zoek naar de geheimen van Bourtange (60 min.)
Het is vandaag het jaar 1742. Wie durft het aan om aan te kloppen bij de Kapiteinswoning? Wie zou er open doen? In dit programma maken de kinderen op speelse wijze kennis met de geschiedenis van de vesting Bourtange. Wie wil er nu niet worden begroet door de dienstmeid van de kapitein?

In kleine groepjes wordt er een zoektocht door de vesting gedaan. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een rugzak, een kaart van de vesting en een opdrachtenboek. In de rugzak zitten allerlei voorwerpen die te maken hebben met de opdrachten die de leerlingen samen met hun begeleiders doen. De historische ontmoeting en het actief ontdekken van de geschiedenis, is een hele ervaring voor de kinderen. Ze wanen zich echt in het jaar 1742!

Kinderuitje Bourtange

  Kinder Partycentrum Apekooi
Wie kent het niet...
Het leukste spel bij gymnastiek, rennen, springen, klimmen, glijden, verstoppen en weer wegrennen. Zonder de vloer te raken, dat is Apekooi!

Kinder Party Centrum Apekooi
Gebaseerd op het spel, alleen dan in een modern jasje, waar de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven in de enorme speelkooi vol verrassende hoeken.

Kruipen door tunnels
Zig-zag omhoog door de torens om vervolgens door de glijbanen weer naar beneden te zoeven en een plons in een ballenbad te nemen en... er is nog veel meer!

Partycentrum Apekooi