Kinderuitjes

Kinderuitje Friesland

 

Home:
-
Kinderuitjes

Rubrieken:
- Kinderfeestje tips
- Creatieve uitjes
- Pretparken
- Dierentuin
- Sportieve uitjes
- Lekker uit eten
- Feestversiering
- Spelletjes
- Themafeesten
- Kinderfeestje thuis
- Activiteiten
- Dans workshops
- Tropische zwembaden
- Kinderfeestje speurtocht
- Schatkaart maken
- Uitnodigingen maken
- Traktaties

Kinderuitjes in:
- Kinderuitjes Groningen
- Kinderuitjes Friesland
- Kinderuitjes Drenthe
- Kinderuitjes Overijssel
- Kinderuitjes Gelderland
- Kinderuitjes Flevoland
- Kinderuitjes Noord Holland
- Kinderuitjes Zuid Holland
- Kinderuitjes Utrecht
- Kinderuitjes Zeeland
- Kinderuitjes Noord Brabant
- Kinderuitjes Limburg

Handige links:
- Kinderuitje per regio
- Linkpartners


 

  Kinderfeest en kinderuitje Friesland
Kinderfeest - Kinderverjaardag.nl is de perfecte plaats om alles te vinden over en voor kinderfeesten en uitjes voor kinderen in Friesland. We hebben een breed aanbod van pretparken, themafeestjes tips en versiering waardoor het organiseren van het volgende kinderfeestje een stuk gemakkelijker wordt!

Kies uit de verschillende themafeesten zoals een ridderfeestje, heksenfeestje, of piratenfeest of bekijk de verschillende spelletjes, locaties, cadeaus en andere feest tips een leuk kinderfeestje in uw regio.

Kinderfeestje Friesland

  Kinderuitje in subtropisch golfslagbad
Eens wat anders doen tijdens het kinderuitje? Misschien is een middagje vertier in het zwembad wel wat voor het verjaardagsfeestje van uw kind. Daarom organiseert zwembad de Stiennen Flier kinderfeestjes voor uw kind een spetterend kinderfeestje!

Lekker met vriendjes en vriendinnetjes spelen in het zwembad, samen van de glijbaan en in de golven. Water, het leukste speelgoed dat er is! En na afloop (of vooraf) een lekker patatje, wat drinken en een heerlijk ijsje. Een kinderfeestje in de Stiennen Flier is dus een fantastisch leuk feest!

Zwembad Joure

  Creatieve workshops voor kinderen
Wij organiseren voor kinderen creatieve activiteiten en kinderfeestjes. Wij hebben voldoende creatieve ideeën om de kinderen een gezellige middag te bezorgen. De workshops geven we op onze locatie maar voor sieraden maken met kralen kunnen we ook bij jullie thuis komen.

Een kinderfeestje duurt ongeveer anderhalf uur. De kosten zijn € 7,50 p.p. (behalve porselein schilderen) Je mag zelf wat drinken of lekkers meenemen, wij kunnen het ook verzorgen (€ 1,- p.p. extra). Minimaal aantal deelnemers voor een kinderfeestje zijn 6 kinderen.

Creatieve worksops