Kinderuitjes

Kinderuitje Flevoland

 

Home:
-
Kinderuitjes

Rubrieken:
- Kinderfeestje tips
- Creatieve uitjes
- Pretparken
- Dierentuin
- Sportieve uitjes
- Lekker uit eten
- Feestversiering
- Spelletjes
- Themafeesten
- Kinderfeestje thuis
- Activiteiten
- Dans workshops
- Tropische zwembaden
- Kinderfeestje speurtocht
- Schatkaart maken
- Uitnodigingen maken
- Traktaties

Kinderuitjes in:
- Kinderuitjes Groningen
- Kinderuitjes Friesland
- Kinderuitjes Drenthe
- Kinderuitjes Overijssel
- Kinderuitjes Gelderland
- Kinderuitjes Flevoland
- Kinderuitjes Noord Holland
- Kinderuitjes Zuid Holland
- Kinderuitjes Utrecht
- Kinderuitjes Zeeland
- Kinderuitjes Noord Brabant
- Kinderuitjes Limburg

Handige links:
- Kinderuitje per regio
- Linkpartners


 

  Kinderverjaardag Flevoland
U moet een kinderverjaardag organiseren, of u heeft gewoon zin in een feestje voor uw kind maar u heeft nog geen idee wat dit voor een feest moet gaan worden? Dan zit u bij hier op de goede plaats.

Hier vindt je een uitgebreid overzicht voor een kinderpartijtje of verjaardagsfeest, piratenfeest, themafeest, kinderfeestje, groepsfeestje, schoolfeest, workshop, klassenfeest, feestelijk eten, etc, etc. Kortom voor iedere bedenkbare reden om weer eens een leuk feest te organiseren om uw kind leuk te laten feesten!

Kinderverjaardag 

  Klimmen op je verjaardagsfeestje in Lelystad
Elke dag van de week, behalve op zondag, kun je bij ons je verjaardag komen vieren. De klimmiddag wordt begeleid door een ervaren kliminstructeur en is inclusief klimmateriaal. Ook moet er een ouder aanwezig zijn. Het klimfeest is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en aangeraden wordt om schone sportschoenen te dragen.

Eerst ga je met de vrienden/vriendinnen twee uur klimmen in de klimhal van Sportcentrum De Koploper. Daarna wordt het lekker smullen in het restaurant. Speciaal voor jou en je vrienden/vriendinnen wordt er een feestmaaltijd klaargemaakt met allerlei lekkers (friet, een snack en drinken). Na het eten krijgt iedereen een klimcertificaat.

Klimfeestje 

  Creatief meidenfeestje Almere
Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van creatieve feestjes voor meiden van 7 tot 16 jaar. Heel gemakkelijk, alles bij jou thuis. Natuurlijk veel glitters, hartjes, vlinders en heel veel kleuren. Maar ook voor stoere meiden en jongens! Voor de jarige is er een cadeautje uit de cadeautjesmand.

Lekker met je vriendinnen een middagje creatief bezig zijn en naar huis gaan met een superleuk kunstwerk, wie wil dat nou niet?

Creatief meidenfeestje