Kinderuitjes

Kinderuitje Drenthe

 

Home:
-
Kinderuitjes

Rubrieken:
- Kinderfeestje tips
- Creatieve uitjes
- Pretparken
- Dierentuin
- Sportieve uitjes
- Lekker uit eten
- Feestversiering
- Spelletjes
- Themafeesten
- Kinderfeestje thuis
- Activiteiten
- Dans workshops
- Tropische zwembaden
- Kinderfeestje speurtocht
- Schatkaart maken
- Uitnodigingen maken
- Traktaties

Kinderuitjes in:
- Kinderuitjes Groningen
- Kinderuitjes Friesland
- Kinderuitjes Drenthe
- Kinderuitjes Overijssel
- Kinderuitjes Gelderland
- Kinderuitjes Flevoland
- Kinderuitjes Noord Holland
- Kinderuitjes Zuid Holland
- Kinderuitjes Utrecht
- Kinderuitjes Zeeland
- Kinderuitjes Noord Brabant
- Kinderuitjes Limburg

Handige links:
- Kinderuitje per regio
- Linkpartners


 

  Kinderfeestje Drenthe
Kinderfeestje organiseren in Drenthe? Bekijk hier het handige overzicht voor activiteiten, feestlocaties, feestversiering, themafeestjes, pretparken, dierentuinen en andere kinderfeestjes voor een leuk dagje weg met kinderen.

Spannende kinderfeestjes en kinderfeest ideeen op één pagina waardoor je heel eenvoudig het kinderuitje vindt die je zoekt. Het ideale aanbod van alle soorten kinderuitjes en verjaardagsfeestjes bij elkaar, zodat je alles goed met elkaar te vergelijken, en de kinderen een onvergetelijk dagje uit te laten beleven!

Kinderfeestje Drenthe

  Verkeerspark Assen
Even buiten Assen, naast het TT Circuit, ligt Verkeerspark Assen. Goed bereikbaar, zonder kilometers lange files. De spelletjes thuis worden in Verkeerspark Assen werkelijkheid. Niet net doen alsof je in de trein zit, je eigen auto bestuurt of in een bootje vaart. Nee, in Verkeerspark Assen maak je het allemaal echt mee!

Rijden in je eigen (trap)auto, een jeep of in de trein. En je kunt er zelfs je jeugdrijbewijs halen: al voor je achttien bent! Dus kom en waag je op de wegen van Verkeerspark Assen.

Verkeerspark Assen

  Avontuurlijk zwemfeestje in Zuidlaren
Het Letterbox avontuur is een wandelroute "Op zoek naar de zwembroek" geheten. In ongeveer anderhalf uur volgen de kinderen in gedachten de graafgang van een mol.

De route loopt door het bos achter het zwembad (en gedeeltelijk over het Dennenoord terrein) langs 6 "mollenbuizen" (de Letterboxen). In deze moderne "mollenbuizen" kunnen de kinderen zien dat Mol er in zit of dat hij is geweest. Een stempelafdruk in de tekst van het boekje is voor de kinderen een leuke herinnering van het bezoek aan de mollenbuis.

Avontuurlijk zwemfeestje